WEBINARS

PODCAST

Webinar – De tien meest voorkomende jobs in de modesector
(Nederlandstalig – Engels & Frans ondertiteld)
Wat zijn de 10 meest voorkomende jobs in de Belgische modesector? Onze ambassadeur Paulien vraagt het aan Ann Collier van IVOC, het opleidingscentrum voor de Belgische mode- en confectie-industrie.
 PODCAST – aflevering 1 – Nice to meet you!

Communicatie-expert Annie Gay gaat in gesprek met Silke van Young Patterns en Laurie, medewerkster in een confectiebedrijf in Brussel.
Ze delen hun ervaringen bij de start van hun eerste job.

Deze aflevering is opgenomen in samenwerking met Annie Gee van Anigee Communication bv. Contactgegevens Annie: anigee.communication@telenet.be gsm +32 475 32 41 72

Webinar – Welke opties heb ik na het middelbaar?
(Only in Dutch)
Wat kan ik na het middelbaar gaan doen? Welke studiekeuzes zijn er om in de modewereld aan het werk te gaan? Onze schoolambassadeur van het secundair Zoë interviewt Marie hierover, zij studeerde Modetechnologie aan de HOGent en werkt nu als Personal Assistant bij Antwerps accesoirelabel D’Autan.
PODCAST – aflevering 2 – kleur je communicatie!
Communicatie-expert Annie Gay gaat in gesprek met Silke van Young Patterns en Laurie, medewerkster in een confectiebedrijf in Brussel .
Ze bespreken het DISC model om beter te leren communiceren en meer te halen uit verschillen tussen collega’s.
Webinar – Praktische zaken voor je begint te werken.
(only in Dutch)
Wat moet ik doen nadat ik afstudeer?
Onze ambassadeur Sophie interviewt Katrien van Young Patterns over belangrijke zaken die je moet doen na het afstuderen.
PODCAST – aflevering 3 – Hoe zal ik het zeggen?
Communicatie-expert Annie Gay gaat in gesprek met Silke van Young Patterns en Laurie, medewerkster in een confectiebedrijf in Brussel.
Deze keer nemen ze verschillende vragen rond assertief communiceren onder de loep. Hoe zeg je nee tegen een collega? Hoe onderhoud je een goede verstandshouding met jouw baas? Je hebt een schitterend idee, waarom luistert niemand naar je? Deze vragen komen aan bod en voorzien we van een passend antwoord.

Stories about our webinars