Ervaring Leren & Werken: Emran (22)

Dat doorzettingsvermogen zijn vruchten afwerpt, bewijst het verhaal van Emran.

Emran is 22 jaar en komt uit Afghanistan. Om in de modesector aan de slag te kunnen gaan in België moest hij eerst een taalcursus Nederlands volgen waarna hij zijn 2-jarige opleiding ‘stikken’ bij het Centrum voor Leren & Werken in Antwerpen kon opstarten. Centrum Leren & Werken is een leerplek waar de meest kwetsbare leerlingen een plaats krijgen om zich te ontplooien. Ze combineren er 2 dagen school per week en 3 dagen leren op een werkplek.

Emran droomde er al langer van om te werken met bruidskledij. Centrum Leren & Werken heeft er mee voor gezorgd dat hij kon starten bij Marylise & Rembo Styling Fashion Group tijdens zijn opleiding. Nadien kreeg hij er een vast contract. Hij heeft er de kans gekregen om te groeien en te leren tijdens z’n studies en mag nu samen met het bedrijf o.a. mee naar het buitenland om er de modeshows voor te bereiden. Dat zijn droom realiteit is geworden, heeft grotendeels te maken met zijn portie inzet en motivatie.

Wil je graag aftoetsen of jouw dromen realistisch zijn? Twijfel dan niet om Young Patterns te contacteren, we geven graag advies.